luni, 5 ianuarie 2009

Hello 2009!

Artificiile furnizate si poza facuta de Musca (multumesc!)

La Multi Ani si bine ne regasim in 2009!

M-am reintors in Bucuresti dupa un Revelion absolut incredibil petrecut alaturi de gasca mea de prieteni nebuni la Tarnaveni. M-am distrat copios si am ras pana mi-au dat lacrimile si ma durea burta. De mult nu cred ca am mai ras asa! Am avut o petrecere care a durat din 29 pana pe 3. Bine ca am facut bal mascat pe 31 noaptea...ca altfel nu ne dadeam seama in ce seara am petrecut Revelionul! Asa nebuni, controversati, glumeti, pusi pe petrecere tot timpul...stiu cum sa ma faca sa ma simt excelent - fara restrictii, fara reguli.
Va multumesc si va iubesc baieti pentru atmosfera pe care o faceti de fiecare data!

E bine ca am inceput anul asa...pentru ca oricum 2009 se anunta plin de petreceri si nebunii!

Pentru ca m-am simtit atat de bine am vrut sa imi las mintea sa zboare...sa se relaxeze si sa uite de tot ceea ce inseamna calculator, munca, net...Am fost ca la o cura de dezintoxicare! Am simtit nevoia sa nu mai pun mana pe laptop sau modemul de net. Pur si simplu...Si m-am simtit atat de bineeeee!!!
De aici si pauza de scris pe blog. Nu am mai vrut...nu am mai avut timp si nici nu am vrut sa imi gasesc timp. Am preferat sa ma bucur de familie, prieteni, cadouri, sarmale, drumetii, snowboard, peisaje, vin, aer...si asta m-a ajutat sa imi incarc bateriile.

Am vazut ca in general lumea trage linie la sfarsitul unui an si trage concluzii...asta am facut, asta n-am facut, asta s-a intamplat, asta nu s-a intamplat...a fost un an bun sau nu. Din punctul meu de vedere a fost un an bun! Nu fac bilanturi ca nu imi place! Nu stiu daca am reusit tot ce mi-am propus pentru 2008. Nici nu conteaza...am timp in 2009 sa termin sau sa realizez ce mi-am propus. Am realizat destule.

Nu imi fac planuri pentru 2009. Vreau sa ma bucur de tot ce se intampla bun, nu sa fiu dezamagita la finalul anului ca poate va fi o liniuta pe lista pe care nu am apucat sa o bifez. Am incredere ca si 2009 va fi la fel de bun...daca nu chiar mai bun! Vreau sa ma bucur si sa imi amintesc toate momentele frumoase...si sa le las deoparte pe cele care nu merita sa mi le amintesc. Cam astea sunt gandurile mele la inceput de 2009.

Repede, repede noul an isi intra in drepturi! Mi se pare ca din 22 decembrie, de cand am intrat oficial in vacanta si pana acum a trecut atata timp...si totusi atat de repede, parca a fost ieri si totusi parca a fost acum un an. Ziua de luni, 5 ianuarie se anunta incendiara! Multe, multe de facut! Gandindu-ma la ziua de maine parca as fi pe o pista de alergari...pe locuri, fiti gata, START!

Sa nu credeti ca am terminat cu petrecerile! Mai am un motiv de sarbatoare si de petrecere! Ca doar port un nume (de) Sfant! :)

2 comentarii:

The Lady spunea...

La Multi Ani,Ioana!
Sper ca ai avut o zi 'ocupata' de prieteni dragi tie si ca te-ai distrat cum se cuvine ;)
Te pup

The Lady spunea...

La Multi Ani,Ioana!
sper ca ai avut o zi 'ocupata' de prieteni si te-ai distrat cum se cuvine ;)
Te pup