joi, 29 ianuarie 2009

Take the Trip!

Prietenii mei de la Trip Media au iesit la lumina, cu un site interesant, in care lasa protofoliul si proiectele sa vorbeasca despre ei. Nonconformisti, inovatori, creativi si indrazneti Tripii afiseaza serviciile pe care le pun la bataie: webdesign, rich media (bannere si reclame), identitate vizuala, print si multimedia.

Pe principiul o imagine face cat 1000 de cuvinte, oamenii de la Trip si-au ales o strategie de comunicare foarte buna: simplu si la obiect! Prefera sa isi lase creativitatea sa se manifeste prin pixeli, culori si grafica! Si rezultatele se vad cu ochiul liber. Dar pentru ca vor sa arate ca pot mai mult si ca vor, nu doar "showoff" ci si impartasirea experientei, au deschis si un jurnal.

Simplu si de efect. Pana si alegerea pozelor nu pare a fi intamplatoare...fotografiile alb-negru, simple dar de efect. (Parerea mea e ca fotografiile alb negru sunt mult mai sugestive cand vine vorba de portrete).

Echipa bine sudata, prieteni si colegi, comunica si se respecta, stiu sa urmareasca obiectivul comun - acela de a raspunde cat mai bine solicitarilor clientilor, oferindu-le mai mult decat un finalizarea unui proiect, ci o solutie creativa de comunicare pentru afacere!

So? Just take the Trip!

Bafta baieti si fete! :)

Niciun comentariu: