vineri, 16 ianuarie 2009

PICANTeriile inceputului de an!

Pe 20 ianuarie redeschidem sirul Intalnirilor PICANTe din 2009 - Unde altundeva decat La Taifas! Va asteptam sa dezbatem provocarile pe care noi, marketerii, le avem de infruntat in acest an...anuntat a fi mai dificil decat ne-ar placea!

Din prima saptamana a lunii februarie va invitam la acumulare de cunostinte PICANTe:

Primul training PICANT este PREMarketing (6 februarie) trainingul de notiuni de economie pentru marketeri despre care povesteam intr-un post anterior.

Web Wizard - Trainingul de Seo, Usability si e-marketing va fi sustinut de Claudiu Gamulescu pe 5 si 6 februarie. Se adreseaza persoanelor care conduc proiecte din cadrul agentiilor web sau din partea clientilor.

Marketer Start – 12-13 februarie - Training de Bazele marketingului si comunicarii de marketing. Trainingul se adreseaza persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si isi doresc sa obtina o imagine simpla, clara si realista asupra activitatilor de marketing si asupra comunicarii de marketing.

2B Marketing – 19 – 20 februarie - Training de Marketing Business To Business ofera instrumentele necesare pentru a implementa actiuni de marketing special adaptate mediului de business! Este un curs pentru fortele comerciale ale firmelor care vând consumatorilor organizationali.

Advanced Exhibiting - 25 februarie - Training de tehnici avansate de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor care au cunostinte medii si avansate despre participarea la targuri si expozitii.

Junior Brand - 11 martie - Training de Branding Si Brand Management. Se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.

Insider – 11 martie - Training de comunicare interdepartamentala. Se adreseaza persoanelor din departamentele de marketing, HR si Managerilor de companii mici si mijlocii.

Project MarkeTeam - 18 martie - Training de Managementul, comunicarea si motivarea echipei în proiectele de marketing se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si coordoneaza proiecte de marketing. Trainingul urmareste dezvolte abilitatile de Management, comunicare si motivare a echipei în proiectele de marketing.

CooL Intro - 2 si 3 aprilie - Training de comunicare on-line de marketing. Trainingul se adreseaza persoanelor care au cunostinte reduse de comunicare on-line, care au responsabilitati de comunicare de marketing si doresc sa apeleze la comunicarea on-line.

Va astept! Si va invit sa urmariti ardeiul pe Twitter!

Niciun comentariu: