joi, 27 august 2009

Marketingul si Vanzarile in ringul PICANT!

Ideea organizarii unui eveniment pe tema asta a plecat de la post-ul de debut al Alexandrei ca si "ganditor PICANT". Apoi am extrapolat-o si pe alte domenii aflate de multe ori in conflict - pe care le pastram insa pentru editiile viitoare, aceasta prima editie dorindu-se a fi o "editie pilot"!

La prima Confruntare PICANTa, din 15 septembrie, ne ocupam doar de Marketing si Vanzari! Ce urmarim noi la aceste Confruntari? Sa impacam partile beligerante! Sa facem lumea sa inteleaga ca unul fara altul nu se poate intr-un business sanatos! Si pentru asta chemam cate 3 specialisti de fiecare parte - sa isi sustna punctul de vedere, sa explice si sa raspunda la intrebarile publicului.

Confruntarea va dura 3 ore - o ora de dezbateri, o ora de interactiune cu publicul, o ora de socializare (networking). Asadar asteptam cat mai multi oameni interesati de vanzari, pasionati de marketing, implicati in aceste activitati! Oameni cu idei, oameni deschisi si dispusi sa puna intrebari, sa descoasa speakerii si de ce nu, sa incerce sa-i "bage in corzi":) Vor fi alaturi de noi: Florina, Codrut si Ioana (de partea Marketingului) si Mircea, Dorin si Gabi (tin partea vanzarilor).

Pentru cei interesati sa participe, sa intrebe, sa stie scorul final, punem la dispozitie formularul de inregistrare de pe site, pagina de eveniment de pe Facebook (ca suntem trendy) si cea de pe LinkedIn.

Prima confruntare va avea loc pe 15 septembrie, la Hotel Caro, incepand cu ora 16. Se poate lasa si cu prelungiri in nocturna (dar nu mult, ca pe 16 e ziua lui Nick!:) )

Ca sa nu ne deshidratam de tot de la atata "confruntare" - Ursus face cinste (in calitate de partener) :)

Acestea fiind spuse...sa bata gongul si fie ca acest conflict sa ramana doar o legenda!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sper să nu te superi, o să preiau niște informații de aici să fac un articol pe blog :)

Alexandru spunea...

Mult succes! si hai vanzarile :))

Ioana (Abe) spunea...

Nu ma supar, Alexandra! :)) Cu cat mai multe articole, cu atat mai bine!