sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Cadouri, cadouri

Am zis ca odata cu Sfantul Ion se termina sarbatorile de Iarna si e cazul sa ma apuc de munca...nu inainte de a ma lauda cu cadourile pe care le-am primit! :)

In primul rand tin sa mentionez tutror celor care mi-au transmis un semn mai mult sau mai putin subtil cum ca am maaaari probleme cu gestionarea timpului - Am inteles mesajul! Am primit 2 ceasuri de mana (foarte frumoase!) in decurs de mai putin de o luna! Daca nici asta nu e destul de sugestiv...! Multumesc Traian!

Am mai primit o multime de carti de la Nick si de la alti doi prieteni...ceea ce inseamna ca anul asta este un an dedicat instruirii, informarii si lecturii.

Tata mi-a upgradat mijloacele de comunicare - cu un Nokia E51 pe care inca incerc sa-l descifrez...deci orice sugestie si ajutor ar fi binevenite!

Lavinia a fost foarte draguta si mi-a facut niste cercei in forma de Ardei. Ma bucur ca a imbratisat "curentul" PICANT si sper sa putem colabora cat profitabil pentru toata lumea. (bine, cadoul trebuia sa fie de Craciun dar a ajuns la mine de Sfantul Ion)

Am mai primit o lacrima...si cred ca este singura situatie in care ma bucur sa primesc lacrimi de ziua mea! :) Multumesc Mihai! Cum stii tu ce imi place!?

Bineinteles ca trebuia sa primesc si ceva picant - O ciocolata amaruie cu chilli...inca nu am desfacut-o dar sunt foarte curioasa!

Am primit o gramada de cadouri frumoase si le multumesc tuturor celor care au fost in 100Crossroads - unde mi-am intalnit si o mai veche cunostinta...deci a fost o zi plina de surprize placute!

Acum...la treaba!









Un comentariu:

bossenmayer spunea...

cu placere iubi! sper ca ceasul de la anca si mine sa duca la o organizare nemteasca a orelor tale :)