joi, 23 aprilie 2009

Puterea de a merge mai departe...

Sau celebrul “keep walking”!

Nu am consumat wiskeyul detinator al sloganului sus numit! Insa mi se pare un motto inspirational! Nu e usor de atins sau de insusit ca si crez in viata...puterea de a merge mai departe atunci cand nu mai vezi pe unde, cand drumul ti se pare prea greu, cand nu mai vezi clar directia! De asta imi place mie sa merg pe munte! Pentru ca obosesc dar ma incapatanez sa “keep walking” ...si rasplata e intotdeauna pe masura!

Ceea ce gasesti dincolo de depasirea propriilor limite iti da o satisfactie mai mare decat orice rasplata pecuniara! In orice domeniu! Sunt insa putini cei care inteleg si sunt pregatiti pentru asta. Doar unii antreprenori mai stiu sa se bucure de satisfactia mersului contra-curentului! Si putini stiu sa invete sa se ridice, stiu sa invete de ce au cazut si data viitoare sa evite situatiile ingrate.
Pe langa puterea de a merge mai departe, inteligenta de a invata din greseli si puterea de a vedea greselile ca trepte pentru a urca mai sus sunt sunt aspecte care fac dntr-un om mare un om maret! Insa maretia vine si din ceea ce dai mai departe...si se obtine implicit!

Puterea de a merge mai departe vine din interior...din felul de a fi al fiecaruia si din gradul de proactivitate care ne caracterizeaza!

Citeste mai departe pe GandescPICANT.ro

2 comentarii:

Matei Laudoniu spunea...

Un prieten inteligent de-l meu spune asa: "Numai visele devin realitate." E una din cele mai destepte chestii pe care le-am auzit vreodata.

Ioana (Abe) spunea...

Asa este!