marți, 14 aprilie 2009

Escapade de 1 Mai!

Treburi familiale mi-au purtat pasii la munte week-endul care tocmai a trecut. Sunt momente in care imi doresc sa ajung la munte pentru ca ma incarca de energie. Simt cateodata nevoia sa evadez, sa nu ma mai gandesc la nimic si sa ma bucur de puterea muntelui. Imi place primavara atunci cand e cald sa ma intind in iarba si sa stau la soare. Din pacate week-endul asta nu a fost atat de cald precum speram...asa ca nu am reusit sa-mi satisfac nebuniile!

Noroc ca vine micro-vacanta de Paste si pornesc iar pe carari de munte catre Garofita Pietrei Craiului. Sper sa fie vreme buna!

Si peste 2 saptamani deschid sezonul catre marea mea draga...unde altundeva decat 2 Mai de 1 Mai!

Pentru cei care inca nu au planuite escapade de Paste si 1 Mai - am primit un mail cu niste oferte cel putin tentante de la Escapade Travel - 3 nopti la Nisipurile de Aur, All inclusive, intre 108 - 124 de euro de persoana. Daca nu mi-ar fi dor de 2 Mai...si de tata ( :) ) ma uitam cu mai multa atentie!

Lasand asta la o parte imi place site-ul si ofertele lor. Mai nou, ma urmaresc si pe Twitter - deci au si o abordare moderna! Sa-i urmarim in continuare...

Niciun comentariu: