sâmbătă, 21 noiembrie 2009

In programul viitor!

Se anunta ceva evenimente si un program incarcat de socializare, prezentari, dezbateri, sedinte, intalniri etc.

Asadar, pentru cei carora saptamana viitoare nu le voi raspunde la e-mail sau telefon sa stie de ce si pe unde umblu (cu dedicatie catre mama, tata, sotu', Mimi, Ioana si altii care stiu ca se ingrijoreaza cand nu dau semne...)

Luni: Ma duc un pic sa ma reinventez la zilele Biz. Un eveniment cu traditie (daca observati nu este trecut in calendarul de evenimente pentru ca am aflat destul de tarziu cand se organizeaza :) ) care in fiecare an incearca sa fie (mai) bun, si nu prea reuseste. Asa ca, luni dimineata imi beau cafeaua acolo in drum spre OBF Targu Mures.

Interesant este ca se spune ca la acest eveniment nu se va vorbi despre criza...insa conferinta se deschide cu supravietuitorii anului 2009. Juicy! Abia astept sa vad "cu ce sacrificii au trecut antreprenorii peste anul 2009" Zau! Sunt tare curioasa...mai ales tinand cont de numele "grele" de pe scena...e un pic de discordanta intre tema si invitati, dar voi comenta mai mult post eveniment, dupa ce ma lamuresc.

Imi pare rau ca pierd prezentarea lui Nick despre Smart Marketing, dar cum Tg Mures e destul de departe si infrastructura mioritica Buc - Mures nu permite efectuarea acestui drum minunat in mai putin de 4 - 5 ore ma vad nevoita sa purced mai devreme la drum.

Marti: Daca e marti e Targu Mures - si OBF-ul lui Claudiu unde voi tine o prezentare despre planul de comunicare. Pas cu pas. Trecand peste emotiile de rigoare care incep sa se cuibareasca deja, va fi o prezentare simpatica despre Comunicare, HR si Cafea - si cu surprize...inclusiv pentru mine!:)

Miercuri si Joi revin in capitala pentru intalniri restante si sedinte in care sper sa reusesc sa pun un pic tara la cale pentru 2010.

Vineri ma intorc la Zilele Biz, de data asta full time ca doar e rost de niste Marketing. Inca un pic de Marketing si Media, si publicitate online si alte chestii care au facut subiectul majoritatii evenimentelor si discutiilor in acest an! Mai e ceva nou? Vom vedea. Probabil ca vor fi trase niste linii si concluzii...

Si pentru ca unul din motto-urile vietii mele este "calatorului ii sade bine cu drumul" in week-end voi parasi orasul pentru o gura de aer proaspat si niste discutii productive si interesante.

Asadar...nu ma cautati, va gasesc eu! :))

Niciun comentariu: