luni, 30 noiembrie 2009

Concurs de bine - pe Stiri de bine

De cand am lansat Stiri de bine am primit tot felul de reactii referitoare la proiect: majoritatea pozitive, unele pline de entuziasm, altele mai sceptice. Cu toate astea ma bucura sa vad ca multa lume isi doreste sa fie parte a proiectului, sa colaboreze cu noi (fiecare dupa cum ii permite timpul), sa ne sustina, sa ne incurajeze. Mai ales ca unii din ei sunt oameni cu greutate!

In decurs de o luna, am strans langa noi o gasca de editori voluntari plini de entuziasm si intentii bune. O stire de bine este ca se apropie Craciunul asa ca, pentru ei, si pentru cei care inca nu s-au decis daca sa ne fie colaboratori sau nu, am zis sa facem lucrurile un pic mai...condimentate - cu un cadou de Mos Craciun pentru cei mai cuminti editori. Iar pentru a-i desemna pe cei mai cuminti si harnici facem un concurs.

Astfel, vom premia cei mai activi editori cu un GPS Go Clever 3550, pe data de 21 decembrie, concursul demarand azi, 30 noiembrie.

Asta inseamna ca avem cate un GPS oferit de GoClever Romania (carora le multumim pentru sustinere) pentru fiecare editor care:
1. aduna cele mai multe articole publicate in perioada mai sus amintita (30 noi - 20 dec)
2. aduna cele mai multe pageviews
3. aduna cu cele mai multe trackbacks (primite din alte bloguri)

Ultimele 2 premii sunt adresate tuturor editorilor, in timp ce primul se adreseaza celor mai noi veniti in echipa (cei veniti dupa 1 noiembrie)

Si ca sa completez lista vestilor bune, pe 3 decembrie vom fi prezenti la Open Coffee sa vorbim despre stiri de bine si cu o alta noutate de care suntem foarte incantati dar pe care o tinem inca "sub cheie" inca o zi doua! :)

Si Mugur a scris despre concursul Stiridebine asa ca se mai gasesc informatii si pe blogul lui!

Puneti-va pe treaba ca sa sara Mosu' cu cadoul! :)

Niciun comentariu: