joi, 19 noiembrie 2009

Comunicare. Pozitionare. Internet

Preiau leapsa lui Claudiu, si pentru ca sunt fata cuminte si ma pregatesc intens pentru OBF Targu Mures ma gandesc ca acest concurs ma va ajuta cumva in dezvoltarea ideilor pentru propria prezentare. Sa vedem asadar:

Iau repede site-ul stiridebine.ro lansat de aprox 2 saptamani (pana nu apuca Mugur sa scrie tot despre el :P ) - parca il vad pe Claudiu mustacind acum :P

Pozitionare: stiri de bine. Informatii, articole, interviuri, reportaje, analize - toate vazute din perspectiva pozitiva! Pozitionarea am facut-o prin nume si sloganul "Gandeste pozitiv!"

Comunicare: Tonul este unul pozitiv iar "campania" (ptr ca nu e propriu-zis o campanie) vizeaza castigarea de notorietate si strangerea a cat mai multi oameni ca adepti ai ideii (si implicare voluntara). S-a folosit un soi de WOM online - "lauda" editorilor si a tuturor celor din "culise", pe retele sociale, bloguri ale prietenilor si celor care sustin ideea, apoi un parteneriat media deocamdata (sunt in plan si altele), prezentari la evenimente de networking si sunt convinsa ca vor mai urma. Fiind un proiect non-profit si deci fara un buget semnificativ s-a mers pe eficienta in conditii de costuri scazute.

Dau si eu la randul meu leapsa (stiu ca trebuiau doar 3 dar ma roade curiozitatea asa ca sunt darnica si o impart) : lui Nick ca stiu ca i-ar placea subiectul si in plus ii place sa citeasca, Florinei ca e un marketer bun, Laviniei de la Neolevel, Alexandrei Craciun si si ...mor de curiozitate, lui Calin Fusu :)

Niciun comentariu: