vineri, 23 octombrie 2009

Evenimente de Business - Colectia toamna-iarna

Pentru ca m-am oprit in postul anterior dedicat evenimentelor, undeva la finalul lunii octombrie, vin acum cu o completare pentru ultimele luni ale anului 2009, desi ArenaBiz face un calendar exceptional.

Desi mi-am propus sa scriu separat, trebuie sa amintesc si aici ca la sfarsitul lunii octombrie (26)este organizat si evenimentul Internet Responsabil, organizat de IAB si AvocatNet, eveniment in care se va lansa "Marca de incredere" IAB. Detalii aici.

Tot la final de luna (29), Fundatia Post Privatizare si Underclick organizeaza la Iasi evenimentul PlanIT! - Atelier de strategie si planificare in afaceri! (din nou accentul se pune pe practic)

Later edit: Trec si how-to-web (pe 31 oct) aici ca am aflat live la OpenCoffee despre el dar din pacate nu ajung ptr ca sunt pe munte in weekend :((

In noiembrie avem:

3.11 - RoNewMedia - Eficienta si know-how fara bla-bla-uri (cu speakeri foarte interesanti)

9 - 12.11 - World Blogging Forum (chiar sunt curioasa ce-o sa iasa din evenimentul asta!)

9 - 10.11 - Social Media World Forum - pentru cei pasionati si implicati puternic in SM cred ca este un must sa fii acolo. Mai ales ca in SUA...SM e la mama ei acasa! Speakeri de la mySpace, Hi5, LinkedIn, Starbucks, Ogilvy, Harley Davidson...ce mai, creme de la creme! Balosesc deja dupa eveniment...dar deh, no money (desi suma nu e exorbitanta...drumul insa...n-au si astia lowcosturi pana in SUA :(( )! Lasa ca ma fac eu mare...

12.11 - Gala Internetics 2009

21.11 - Marketing Essence la Targu-Mures - tot mai multe evenimente in afara Bucurestiului ceea ce este laudabil. Se mai disipeaza concentrarea de business din Bucuresti.

24.11 - Nu plecam din Targu-Mures pentru ca se petrece o noua editie Online Business Forum! (la care speakuiesc si eu hi hi...uite ca m-a luat Claudiu in serios si a bagat si doamne in panel :) )

27.11 - HoReCa Marketing Cluj - despre care nu am aflat mare lucru decat un pic aici si ceva mentionat pe LinkedIn

Decembrie:

4.12 - Social PR Forum - the Impact of Social Media on PR (ce-i drept la Londra, dar cum au inceput sa imi placa evenimentele internationale...)

Si in continuare pe fundal ruleaza in fiecare saptamana webinariile lui Liviu si in fiecare joi dimineata OpenCoffee-urile lui Viorel, foarte interesante si cu tot mai multa lume!

Din nou...daca mi-au mai scapat evenimente, sau nu au ajuns inca la "urechile" mele

Prin 2010 - la ei, ca la noi e prea devreme ptr planuri am gasit asa (daca vreti sa va faceti bugete!)

26. 01 - Social Politics Forum, Londra - Impactul SM in politica si politici de guvernare - hmmm...as trimite toti politicienii pe acolo sa se mai destepte si ei.

15 - 16.03 - Enterprise Social Media, tot la Londra - Strategii de SM pentru companii si tot atunci, tot acolo si Mobile Social Media evident

Si din nou "hat's off" pentru modul de prezentare a evenimentelor (la ei) si mai ales pentru pretul de participare. High Quality Standards!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Despre HoReCa Marketing o sa auzi mai multe in curand.. :-)

Ioana (Abe) spunea...

Abia astept! Tine-ma la curent :)

FotoCitate spunea...

Multumim frumos pentru mentionare, Ioana! Keep in touch, ca ne asteapta un nou OBF :)! Weekend fain!

Ioana (Abe) spunea...

Cu mare placere! Sa fie un eveniment reusit ca de obicei!

Merci! We fain si tie! Ne auzim!