duminică, 18 octombrie 2009

Cea mai buna reteta culinara...

...contine ingrediente precum pasiune, talent, suflet, implicare, optimism...si se consuma cu garnitura de prieteni alaturi. Cel putin asta am sesizat eu la evenimentul gastronomic de joi seara de la Restaurantul Petit (foarte simpatic restaurantul) pregatita de Maestrul Bucatar Copolovici! Nu are rost sa spun ca mancarea a fost delicioasa (a fost fooooaaaarte foooarte gustoasa!)...si oricum, la cat am salivat in fata pozelor de pe site, nu ma asteptam la nimic mai prejos decat ne-a fost pregatit si servit. Paste cu usturoi si pesto, pui cu sos vanatoresc (sper ca am retinut bine) si, siiii mai ales un cheescake delicios de se topea in gura! Stiu ca sunt pofticioasa si ca sunt o mare devoratoare de prajituri, insa finalul mesei a fost triumfal! As fi luat si la pachet daca ma intrebati...:)

Doru a si imortalizat cateva momente...asta cand nu eram cu totii absorbiti de povestirile spumoase sau de mancarea apetisanta.

Postez si eu (prin amabilitatea si cu multumiri adresate autorului sus amintit) 2 fotografii purtand amprenta maestrului fotograf - spre aducere aminte si salivare ulterioara! Imaginile au fost produse in urma a nenumarate puneri in scena si aranjamente pana la atingerea perfectiunii fotografice...si daca mai statea mult sa aranjeze prajitura jur ca ramanea fara obiectul imortalizarii!

























Desi au fost putini oameni pe care ii cunosteam, era clar ca ne-am adunat toti acolo intr-un singur scop...gastronomic!Ceea ce ne facea cumva complici...asa ca am apucat sa mai schimb cateva cuvinte interesante si cu alti participanti la ghiftuire, inaintea aparitiei in scena a comesenilor mei.

Mi-a placut evenimentul, mai ales ca l-am tot pandit pe d-l Copolovici, doar doar oi prinde si eu ocazia sa gust minunatiile cu care a apucat deja sa incante papilele gustative ale atator oameni. Admir gestul sau curajos de a se lasa pe "mainile" unor oameni preponderenti online-ri deci carcotasi prin definitie. Dar a stiut ce face, a facut bine, si mai ales a foacut cu suflet si pasiune! Si asta se simte!

Felicitari Maestre "Chef" pentru mancare! Si la mai multe evenimente de genul asta!

Un comentariu:

Georgeta spunea...

RETETA de la prajitura postata am putea s-o aflam?poate incercam si acasa ...cu pasiune... pentru cei dragi!