marți, 9 decembrie 2008

Un nou concept de magazin - So feminin...

Iar nu am mai apucat sa scriu de ceva vreme...as vrea sa existe o posibilitate sa pot posta verbal, in timp ce conduc sa ii povestesc blogului meu diverse chestii ce imi trec prin cap si sa apara gata scris! Ideea e ca ne-a cam cuprins febra Craciunului pe toti...mai din placere mai din datorie, asa ca azi am facut pe Mos Craciun. Mai ramanea sa imi pun o bulina rosie pe botul masinii ca sa para Rudolf si eram perfecta!

Dar nu asta era ideea despre care vroiam sa povestesc acum. Desi pastreaza tot aerul Craciunului...

Ei bine am fost vineri la o deschidere de magazin - Charlotte M. Este un magazin de bijuterii - dar nu orice fel de bijuterii. Un magazin cu bijuterii unicat, facute de designeri pasionati si talentati. Desi preturile sunt pe masura, mi-a placut ideea de la care a pornit magazinul: este mai mult decat un loc de unde poti sa iti cumperi ceva accesorii! Este o reinventare a conceptului de experienta de cumparare. Pentru ca acolo gasesti prietene, gasesti o ciocolata calda, gasesti aerul sic pe care l-am vazut numai prin alte tari din Europa.

Se vede ca este un magazin deschis din pasiune! Pasiunea pentru feminitate si pentru ceea ce reprezinta bijuteriile pentru o femeie...So feminin!

Desi eu personal nu ma omor dupa bijuterii, Charlotte M. este un loc ce merita vizitat - iar pentru pasionate in decembrie ofera 20% reducere!

Este o experienta. Il gasiti in Str. Popa Tatu nr. 24 de luni până vineri, 12.00-20.00 si sâmbăta: 10.00-14.00. Dupa cum vedeti si locatia nu este una in vazul tuturor...pour les conaisseurs!

Niciun comentariu: