vineri, 12 decembrie 2008

Idei de cadouri...

Am primit azi un mail de la mama care m-a amuzat. Mentionez ca nu cred in horoscop dar m-a distrat ideea ca cineva a avut ceva timp liber si a copt niste idei - ca tot in perioada asta e nevoie de inspiratie la cadouri! Poate va ajuta!

Vi le impartasesc pentru ca este in spiritul sarbatorilor...cu comentariile personale, pentru ca la unele chiar nu am putut sa ma abtin!!! :)

Disclaimer: Nu stiu cine este autorul! :)

Berbec

Berbecilor le place sa fie mereu in miscare. Viata Berbecilor este una activa, plina de intamplari interesante, provocari la tot pasul, pe care sunt bucurosi sa le accepte.
Cadouri de Craciun pentru zodia Berbec: echipament sportiv (montan sau pentru practicarea unui sport mai putin comun, de tipul catarari sau alpinism), un DVD cu un film bun de actiune, cosmetice 2-in-1 (pentru ca femeile Berbec sunt foarte active si nu isi incarca geanta cu zeci de produse cosmetice).

Taur

Nativii din zodia Taurului iubesc sa fie inconjurati de confort si obiecte de foarte buna calitate, chiar luxoase. Ei prefera o seara petrecuta intr-un restaurant scump decat o noapte in club, fiind persoane carora le place sa se bucure de clipa prezenta.
Cadouri de Craciun pentru zodia Taur: bijuterii, o carte de bucate cu retete culinare exotice, un accesoriu pentru masina (huse noi pentru banchete, player audio), uscator de par de foarte buna calitate (intrucat Tauroaicele sunt pretentioase)- Cum se masoara calitatea uscatorului de par???.

Gemeni

Gemenii cauta mereu lucruri noi, care sa ii stimuleze in viata de zi cu zi. Nu sunt incantati de lucrurile banale, pe care le are toata lumea. Ii bucura cadourile neobisnuite, care sa le stimuleze imaginatia.- Atunci sa-si imagineze ca au primit cadouri.
Cadouri de Craciun pentru zodia Gemeni: instrument muzical, un joc pentru PC, consola de jocuri video, un jurnal sau chiar un site personal (Oare cum ar putea cineva sa-i faca altcuiva cadou un site personal??? Imi face si mie cineva cadou un site personal? Dar al altei persoane ca eu deja am destule:) - Na! Ca asa rezolvati si cadpul meu de Craciun cei care sunteti interesati...si scapati si ieftin :)) ), o carte ce trateaza un subiect neasteptat (cum ar fi criza economica de exemplu! :)) Ce o insemna oare subiect neasteptat?).

Rac

Se spune ca Racul este cea mai familista zodie a horoscopului. Lor le place sa petreaca foarte mult timp acasa, alaturi de cei dragi si, de cele mai multe ori, caminul lor are un aspect foarte personalizat si plin de caldura.
Cadouri de Craciun pentru zodia Rac: halat pufos de baie, aparat de masaj sau o sedinta de masaj relaxant, electrocasnice.

Leu

Stralucitori si increzatori in propriile forte, nativii din zodia Leului adora sa iasa in evidenta! De cele mai multe ori, sunt curajosi si nu le este teama sa incerce lucruri noi sau sa infrunte provocari dintre cele mai diverse.
Cadouri de Craciun pentru zodia Leu: o oglinda incrustata cu cristale Swarovski, abonament la un centru de sanatate cu optiuni multiple, invitatie intr-un club exclusivist, set de fotografii prelucrate cu el/ea (din care sa ii scoateti pe ei! ).

Fecioara

Pragmatice si cu o minte mereu limpede, Fecioarele rezoneaza cel mai bine cu persoanele de acelasi gen. Nu le place sa fie intoarse din drum si accepta cu greu contrazicerile. In schimb, pot fi prietene foarte bune, daca inveti sa faci, din cand in cand, asa cum vor ele.
Cadouri de Craciun pentru zodia Fecioara: o agenda deosebita, care sa-l ajute sa isi organizeze proiectele importante, o piesa de colectie dintr-un domeniu ce il pasioneaza (autograful unui fotbalist, de exemplu), invitatie de o zi la spa. (Orice ar fi oricum n-o sa le placa! :)) )

Balanta

Nativii din zodia Balantei sunt artistii horoscopului! Ei sunt pasionati de iubire, de relatii amoroase, flirturi, frumusete si arta. Balantelor le place sa fie rasfatate, cautand dovezi de iubire in fiecare coltisor al vietii.
Cadouri de Craciun pentru zodia Balanta: daca iubitul tau este Balanta, cel mai frumos cadou pe care i-l poti face este sa planuiesti un weekend numai pentru voi; spumant de baie cu aroma afrodisiaca, bijuterii, o invitatie la un restaurant sofisticat si exotic. (Ok! Si de Craciun??? )

Scorpion
Zodia Scorpionului este dominata, in astrologie, de casa a 8-a – casa Sexualitatii. Firi foarte senzuale si pasionate de intimitatea profunda, Scorpionii refuza din start orice fel de manifestare siropoasa sau excesiv de romantica a sentimentelor.
Cadouri de Craciun pentru zodia Scorpion: lenjerie intima, accesorii parfumate pentru dormitor (lumanarele, conuri si betisoare aromate), dulciuri.

Sagetator

Sagetatorii au o personalitate foarte energica, deoarece se entuziasmeaza foarte repede de proiectele noi, lansandu-se cu elan in tot ceea le stimuleaza simturile. Comunicativi si, in acelasi timp, usor de stresat, nativii din zodia Sagetatorului sunt incantati de lucrurile noi si incitante!
Cadouri de Craciun pentru zodia Sagetator: un ruscac sau o valiza pentru calatorii, o busola, o invitatie la bungee jumping (eventual fara coarda!), un bilet de avion catre o destinatie noua si inedita (doar dus?).

Capricorn

Femeile din zodia Capricornului sunt, in mod special, rafinate si elegante. Le place sa fie percepute de ceilalti ca adevarate cunoscatoare ale lucrurilor fine, atingand chiar pragul artistocratiei. Capricornii adora sa faca lucrurile ca la carte, acesta fiind motivul pentru care sunt considerate persoane de incredere.
Cadouri de Craciun pentru zodia Capricorn: accesorii vestimentare create de diferiti designeri, cupe pentru sampanie, bijuterii, o sticluta de parfum scump (de parca face cineva recomandri de cadouri ieftine!!!).

Varsator
Poate cea mai excentrica si controversata zodie a horoscopului, Varsatorul are o personalitate duala si dorinte multiple, fiind greu de categorizat. Mereu in cautarea lucrurilor noi, versiunilor imbunatatite si perfectionate, nativii din zodia Varsatorului sunt greu de multumit, dar, odata cuceriti, isi arata latura sensibila si stabila.
Cadouri de Craciun pentru zodia Varsator: iPod, tichet cadou pentru cumparaturi online (Nu zau?! Pe asta de unde ati mai scos-o?), o invitatie la un salon de infrumusetare exclusivist, diferite obiecte abia aparute pe piata

Pesti

Pestii sunt visatori si romantici, fiind pasionati de explorarea subiectelor misterioase, chiar filozofice. Nativii din zodia Pesti isi pun mereu intrebari existential, dar, in acelasi timp, nu-si neglijeaza sub nicio forma frumusetea si aspectul fizic.
Cadouri de Craciun pentru zodia Pesti: cadouri cu iz retro, vintage, o pereche de pantofi cu o poveste emotionanta in trecutul lor (se gaseste asa ceva?? Zau? De ce pantofi? Suna foarte nasol...de ce nu o rama foto? de ce nu orice alt obiect cu o poveste?), un abonament la revista preferata (daca e preferata, oare nu are deja abonament? Mai citeste cineva reviste?)

2 comentarii:

Coyote spunea...

Tru.

Unknown spunea...

Adaug si eu o idee originala de cadouri:
Jocuri de Inteligenta pentru cei interesati dar mai ales apti :P .