miercuri, 24 decembrie 2008

Sarbatori...asa cum vreti sa fie!Odata cu apropierea Sarbatorilor de Craciun si Revelion, plus ce se mai intampla intre timp (Sf Stefan) am inceput sa primesc mesajele cat de cat clasice pe toate canalele posibile. Aceleasi mesaje, aceleasi idei, poate un pic reasezate in propozitie. Recunosc ca din lipsa timpului (sau a inspiratiei...dar cel mai des din lipsa timpului) nici eu nu prea le personalizez...decat pentru cei mai buni prieteni - care nu sunt putini. Dar macar incerc sa ies din niste tipare...

Asadar va doresc un Craciun asa cum va doriti voi sa fie, sa asezati (sau sa gasiti - dupa caz)pe masa tot ceea ce va doriti sa mancati (fara sa faceti excese totusi), sa gasiti sub brad cadouri frumoase, utile si dorite! Sa faceti cadouri din tot sufletul! Sa va simtiti asa cum v-ati dorit in fiecare an sa va simtiti de Craciun!

Iar de Anul Nou...dar pana atunci mai e! Mai e timp...mai sunt multe de zis. Si despre PICANT, si despre planuri, si despre petreceri. Sunt in vacanta si am timp!

Niciun comentariu: