joi, 5 iunie 2008

Batalia pe masini low-cost!

Stiam eu ce steam cand nu m-am grabit sa imi iau masina. Uite cum, odata cu lansarea Sandero – modelul hatchback si lowcost al gamei Logan – s-a deschis robinetul la masini lowcost! Mai exact citesc intr-un articol cum ca Hyundai ataca direct Loganul (pe pietele din Est - Rusia, China si Coreea )din 2011 cand va produce in Rusia un model nou-nout low-cost. Mai mult, Honda, Renault-Nissan asociat cu producatorul indian de masini Bajaj Auto (care vor scoate o masina incepand de la pretul de 2500 de dolari) se grabesc si ei sa "doteze" cu masini si populatia care deocamdata se incadreaza in segmentul pietoni. Zvonurile ar fi ca aceste masini vor fi hibrid...nu de alta dar tocmai se vehiculeaza insuficienta combustbilului, resursele pe terminate etc.
Parafrazand o replica dintr-un film interesant de vazut ("Lord of War") si in auto se merge pe principiul "8 din 10 oameni au o masina...cum facem sa ii dotam si pe ceilalti 2".
Sofat placut!

Un comentariu:

bomath spunea...

Hmm. Poate trec eu printr-un moment tip „carpe horas”, dar e inutil să aştepţi după un obiect din viitor *dacă* deja îţi permiţi ceva din prezent.
Explicaţie: câştigi un eventual obiect mai ieftin/bun/...roz, dar pierzi o grămadă de timp în care nu foloseşti opţiunea existentă.
It's just a car. Howgh!