marți, 24 iunie 2008

Vara asta sta sub semnul www. – Primul pas E-Academy

Este clar ca domeniul on-line este cel mai dinamic. Este clar ca atrage din ce in ce mai multa lume. Este un subiect “fierbinte”! Dar mai fierbinte e primul training dezvoltat de E-Academy. De ce?

1. pentru ca e "proaspat" scos din cuptor.
2. pentru ca trateaza subiecte “hot”: e-marketing si comert electrnic.
3. pentru ca se desfasoara in iulie (4 - 13).
4. pentru ca e pe litoral (bulgaresc, ce e drept!)
5. pentru ca are traineri specialisti: Claudiu Gamulescu si Plamen Russev
6. pentru ca are un afis genial!



Uite ca romanii si bulgarii chiar pot colabora si dezvolta lucruri interesante si in beneficiul ambelor parti. Exemplu este E-Academy!

E-Academy este un parteneriat privat deschis, orientat academic, cu scopul principal de a forma profesionisti in domeniul marketingului si comertului online, pe baze de acumulare graduala de cunostinte. Mai mult, E-Academia este primul demers intreprins de doua companii de renume din Romania si Bulgaria, in sfera Internetului Est-European.

Dupa cum povesteste Claudiu mai detaliat, E-Academy isi propune ca activitate in perioada urmatoare urmatoarele directii :
1. Centrul de Pregatire Profesionala, care va furniza cursuri si traininguri
2. Academia de Internet, cursuri de 2-3 ani cu specializare in IT&C/Internet, cu diplome recunoscute in Europa
3. Centrul de Cercetare si Dezvoltare in Internet pentru CEE

Pe fondul cresterii utilizarii mediului online atat la nivel recreational cat si la nivel de afaceri, se resimte nevoia unor servicii si oameni specializati in acest domeniu – adevarati profesionisti care sa comunice si sa vanda eficient clientilor
Primul pas a fost facut, Centrul de Pregatire Profesionala demareaza in primele doua weekend-uri din iulie cu doua traininguri de E-Marketing (4-6 iulie) si E-Commerce (11-13 iulie). Sub titulatura “Think Web, Feel Summer”, cele doua module isi propun sa defineasca notiunile de baza comune celor doua tari in aceste sectoare digitale. Locatia de desfasurare este Varna, Grand Hotel, unde pe malul marii si in jurul celei mai frumoase piscine din Bulgaria vor fi dezbatute aspecte legate de incidenta Internetului in afacerile anului 2008 in Europa de Est, in cadrul unei atmosfere dedicata business networking-ului.

E-Academy este o initiativa a Netbridge (Romania) impreuna cu Design.bg si AII Data (Bulgaria). Scopul E-Academy este de a oferi un cadru teoretic si practic mai bun pentru cei care vor profesa in Internet in urmatorii ani. Adresabilitatea este zonala, pornind in 2008 cu Romania si Bulgaria, urmand ca in 2009 sistemul sa functioneze pentru mai multe tari din Europa de Est, vizate fiind in principal tarile din zona Adriatica. Netbridge face astfel primul pas in directia sustinerii cresterii durabile in industria Internet in zona Balcanilor.

E-Academia se adreseaza atat clientilor business si marilor companii din domeniul IT sau agentii de comunicare si marketing online - pentru care vor fi organizate, incepand din aceasta vara, sesiuni de training pe teme de interes precum: e-marketing, negociere online, creativitate si planificare media in mediul electronic.

Netbridge este cea mai mare companie romaneasca ce opereaza in domeniul solutiilor online, publicitatii pe Internet, media online si servicii pe Internet. Clientii sai sunt peste 3 milioane de utilizatori din Romania. Din 2005 compania este implicate activ in dezvoltarea de actiuni in afara tarii.

Design.bg a fost infiintata in 1999 de o echipa de profesionisti bulgari de top din domeniul e-marketingului; s-a bucurat de o recunoastere rapida ca fiind una dintre primele companii creative de newmedia si IT lucrand pentru 4 guverne, sute de companii comerciale si zeci de organizatii non-guvernamentale. A implementat proiecte si a furnizat servicii complete online pentru clienti precum Ikea, Honda, Daimler Chrysler zeci de organizatii guvernamentale si non-guvernamentale .

Interesati sa participati? Dati-mi un mail! Ioana Anescu

Niciun comentariu: