marți, 15 iulie 2008

HR Coffee - La o cafea cu toata lumea!

Pana cand am reusit eu sa imi impart timpul intre traininguri, comunicari, zile de nastere( saptamana trecuta a fost ziua si sarbatoritul! Btw La Multi Ani Pisi!) am lansat, impreuna cu Anca si Traian, un proiect la care "visam" de mai demult: Un blog de resurse umane - general, accesibil tuturor, fara limbaj de lemn si pretentii de atoatecunoascatori. Un blog pentru oameni! Oameni care gandesc si vor sa ia atitudine! Ceea ce ne-am propus prin blogul HR Coffee a fost sa supunem atentiei situatii si probleme care pot aparea in relatia Client/Manager- Agentie de recrutare/Director HR - Candidat. Speram ca poate asa va deveni mai usoara gestionarea relatiei in toate directiile.
Este evident ca in domeniul resurselor umane (piata muncii) se regasesc situatii care ridica probleme relativ greu de trecut in cadrul oricarei companii - indiferent de dimensiunea ei. Noi vrem sa adunam aici ideile, experienta si sugestiile a cat mai multi oameni pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete. Eu cred ca avem cu totii de castigat! Intarzierile sau lipsa de profesionalism a candidatilor, sinceritatea, implicarea, demisia, comunicarea in interiorul companiei, marketingul intern, consolidarea echipei, contractarea unei agentii de recrutare, rolul managerului de RU etc - sunt toate situatii care vor fi tratate la o cafea, pe masura ce ne confruntam cu ele si le gasim o solutionare!
Asteptam cat mai multe comentarii si posturi, atat din partea candidatilor, cat si din partea clientilor si a consultantilor. Nu spuneti ca nu ati avut situatii dificile in cazul relatiilor interumane ca nu va cred!

Va asteptam asadar la o cafea si o parere pe HR Coffee!

Un comentariu:

Alexandru spunea...

Multumesc pentru urari :-*