miercuri, 2 iulie 2008

Alta idee buna - Cum faci bani din gunoi!?

Din ciclul: avem si oameni inteligenti cu care sa ne mandrim si sa ne faca cinste!

Am dat astazi peste un articol referitor la 2 tineri studenti la Universitatea din Timisoara - Ovidiu Vasiliu si Ionut Bradatan - care au castigat primul Premiu al Parlamentului European – "Compania Favorita" in cadrul competitiei JA-YE Europe Enterprise Challenge 2008. Competitia se adreseaza tinerilor, cu varste incepand de la 19 ani, care invata sa conduca o afacere sub indrumarea unor profesori sau voluntari din mediul de afaceri, ca un aport la educatia lor. Ei dezvolta companii care ofera produse si servicii reale si se confrunta cu problemele zilnice ale inceputurilor unei afaceri. Iata un alt exemplu ca avem oameni valorosi in tara!
Ovidiu si Ionut au dezvoltat Vebbio. Vebbio proiecteaza si comercializeaza produse destinate managementului integrat al deseurilor. „Cosul de gunoi” Vebbio ajuta clientii sa administreze gunoiul menajer intr-un mod eficient. Astept mai multe informatii despre Vebbio pentru ca deocamdata comunicarea lor este destul de neclara. Dar cred ca problema deseurilor si amploarea pe care o ia "managementul deseurilor" reprezinta o buna oportunitate de afaceri!

Chiar vorbeam cu Alex dimineta in masina sa ne apucam si noi sa reciclam - sa avem 3 cosuri diferite in functie de tipul de deseu...si cum golim destul de multe recipiente purtatoare de lichid...am putea avea o contributie buna in acest sens!

Felicitari baieti si bafta! Sa auzim cat mai multe despre Vebbio!

Niciun comentariu: