vineri, 9 mai 2008

PICANTerii de vara!



Uite ca usor usor vine vara! Postez mai jos programul pe care PICANT ()l-a pregatit celor care vor sa fuga in mod placut de caldura verii…si de rutina serviciului:

21 Mai – Junior Brand. E un training nou, un “nou nascut” in portofoliul PICANT. Trainingul este creat ca un exercitiu de branding...trecand prin toate etapele crearii unui brand in cadrul unui workshop. Se adreseaza celor care au de-a face cu brandurile dar sunt la inceput. Conceptul trainingului, precum si prestatia in mare masura ii apartine lui Nick (Naumof). Ca si teme atinse in cadrul Junior Brand mentionez: Proiectarea unui brand (identificarea nisei de acoperit, analiza publicului tinta, stabilirea pozitionarii – alegerea Brand Essence-ului, comunicarea brandului), Evolutia brandului in timp (principii de baza ale evolutiei in timp a unui brand, improspatarea brandului, repozitionarea, extinderea brandului, moartea brandului), Optiuni de gestiune a portofoliului de branduri, Brandul ingredient, Brandul garantie, Nevoia de sustinere financiara a brandului.

22 si 23 Mai – COM.org. Este un training de comunicare organizationala. In ciuda titlului destul de generalist, COM.org se ocupa de probleme reale din orice companie,indiferent de marimea ei: barierele in comunicare si tehnicile de depasire a lor. Tematica trainingului este foarte interesanta, mai ales ca cele invatate aici nu se aplica doar in mediul profesional ci si in cel personal. Desi este un training care se preteaza mai bine la personalizare, noi suntem de parere ca prin modul de sustinere de tip “deschis” au acces mult mai multi oameni si informatia poate fi mai bine diseminata. Dana Popescu este cea care sustine acest training. Din tematica COM.org amintesc: Procesul de comunicare, Tipuri de receptori, Comunicarea in context organizational, Stilul personal de comunicare vs. Comunicarea in functie de personalitate, Modalitati de comunicare in functie de interlocutori si contexte, Cum comunicam si relationam cu personalitatile dificile.

29 si 30 Mai – Start Promo. Start Promo este perla portofoliului PICANT. De departe cel mai “batran” dar si cel mai de succes training. Interesul manifestat pentru el ne-a provocat intotdeauna sa-l imbunatatim si sa-l “upgradam” de la editie la editie. Si am ajuns la editia a sasea. Tratand subiectul tehnicilor de comunicare de marketing, Start Promo a plecat ca un training pentru persoane cu cunostinte de baza si medii in domeniu, dar a atras si veterani in domeniu. Cateva teme: Rolul comunicarii de marketing in afaceri, publicurile catre care se comunica, obiectivele comunicarii de marketing, Principalele Tehnici de Comunicare de Marketing (Publicitate (advertising), Relatii Publice (PR), Comunicarea prin Eveniment, Promovarea Vanzarilor, Marketing Direct, Comunicare on-line) si Planul unei Campanii de Comunicare de Marketing – incununat cu un mega workshop de creare a unei campanii de comunicare. Start Promo este rezultatul contributiei mele si a lui Nick, precum si ocazia de desfasurare live a amandurora. Adica noi suntem trainerii.

12 – 13 iunie – Markting Intro. Unul din cele mai “serioase” trainignuri din portofoliu dat fiind faptul ca punem accent mai mult pe “the dark side of marketing” cum spune Nick. Adica pe partea de strategie, planificare, cercetare si mai putin pe promovare si alte parti “fun”. Tot noi doi suntem trainerii.
19 – 20 iunie – iSell - Un magazin on-line este o afacere in sine. Trainingul i Sell propune o abordare manageriala a comertului electronic care vizeaza atat aspecte tehnice, financiare cat si de marketing si comunicare. i Sell se adreseaza antreprenorilor in comertul electonic, managerilor de magazine on-line, responsabililor de makreting si comunicare din magazinele on-line si altor persoane implicate in managementul magazinelor on-line. Trainerul " i Sell " este Liviu TALOI este Consultant IT pe piata .ro incepand din anul 1995. A colaborat cu numeroase site-uri si reviste de profil din Romania. In perioada 2004 - 2006 a fost PR Manager la cel mai mare magazin online din tara. In prezent este consultant in comert electronic.
26 – 27 iunie – Event’Or. Piesa de rezistenta a trainingurilor Picant, mai exact, a lui Nick pentru ca el presteaza. Este un training de organizare de eveniment bine gandit, bine facut, primul si unicul de acest gen pe piata. Si atmosfera e chiar destinsa, relaxata si “fun” la acest training..pentru ca in general vin specialisti in domeniu, oameni cu experienta si chiar ai cu cine si ce discuta. Din pacate acum nu se nimereste de nici o sarbatoare marcanta – dar ultimele 2 editii au “picat” foarte bine: De Sf Nicolae (cand Nick a dat de baut vin rosu tuturor participantilor) si in prag de Paste (cand a facut cinste cu vin si vopsea de oua...rosie, evident). Pacat ca nu il cheama si Petru sau Pavel...:)
Si probabil in iulie vom pleca in concediu...sau nu! Sau venim cu traininguri noi!

Niciun comentariu: