marți, 1 aprilie 2008

In the Summit Time!

In aceasta perioada in care predomina "out of office reply"-urile, fiecare isi ocupa timpul cum poate, dupa posibilitati si preferinte! Indicat ar fi cat mai departe de centrul orasului.
Mergand pe firul conceptului(formal spus)de "ocazie de consum/cumparare/vanzare/promovare" sau (mai putin formal)"pentru ce mai bem azi!?" perioada 2-4 aprilie a fost exploatata din foarte multe puncte de vedere! Remarcabil este domeniul turistic si nu pot sa ma abtin sa nu remarc ofertele de pe Valea Prahovei ...de relaxare si spa pentru Bucurestenii stresati de Summit.
In cazul in care nu ati apucat un loc in minunatele locatii turistice...si ati ramas prizonieri stresului de capitala gazda de Summit - ce ramane de facut!? (presupunand ca serviciul va permite).
Eu recomand Dezvoltarea Personala - De ce sa nu profitati de timpul liber generat de Summit si de aventura pe care o implica o plimbare in oras si sa nu va interesati de propria persoana!? Participati la un curs (:) stiu eu unul interesant de la PICANT), interesati-va de alte cursuri si posibilitati de instruire (mai stiu eu unele interesante in aprilie - tot de la PICANT), mergeti la un film (recomand cu caldura The Bucket List cu Jack Nicholson si Morgan Freeman), cititi o carte (foarte interesanta este "Din Psihologia Poporului Roman" de Draghicescu - nu o carte tocmai noua dar buna de stiut - http://www.supercarti.ro/carte/din_psihologia_poporului_roman.html), iesiti cu prietenii la o cafea, savurati un cocktail "Summit" editie limitata :)) etc.
Un alt aspect bun al acestui Summit (bine punctat de Alex) este faptul ca mai vedem si noi stiri "omenesti" la televizor - nu crime, violuri, maceluri si jafuri!
Tot e bine ca nu au evacuat intreaga populatie a Bucurestiului, sa ne dea concediu si vacante platite tuturor...si sa ne inlocuiasca cu...austrieci sa zicem ca sunt mai civilizati!Si totusi a fost ok...oamenii au fost disciplinati si relativ toleranti(mai putin soferii)Pana la urma este un punct pozitiv in imaginea noastra in lume! Si vorba Premierului - asa au si inaltii demnitari straini ocazia sa se bucure de ospitalitatea poporului roman! :)
Sa bem pentru Summit asadar!

Later edit: Veniti la Summit-ul Folkului - in Hanul cu tei! (ca tot vorbeam de exploatarea acestui eveniment in comunicare si oportunitati! :) )

Niciun comentariu: