sâmbătă, 15 martie 2008

Culmea...

Azi voi scrie despre culmea imbecilitatii, inutilitatii si muncii in zadar in Bucuresti. In cartierul in care locuiesc (Dr Taberei) exista o strada, mare si circulata, intitulata acum "1 Mai" dar mai cunoscuta ca si "fosta Compozitorilor". Pe aceasta strada, in toamna, au inceput oamenii responsabili cu asfaltarea si bordurarea strazilor sa reconditioneze carosabilul. Foarte frumos...nu zic nimic de faptul ca nu era nevoie. Traim in era bordurilor si nu vad de ce aceasta strada ar fi scapat de blestem! Evident ca oamenii care isi parcau masinile pe strada au fost redirectionati. Inutil sa spun ca s-a creat un haos total pe o strada ingusta si circulata pe care oricum era haos. A venit iarna...lucrarile au stagnat. Macar au apucat sa puna bordurile si oamenii si-au reluat locurile de parcare pentru ca traficul sa-si reia pseudo-fluditatea. Daaaar...cum primavara vine cu nevoia de innoire...ce s-a gandit cineva (nu stiu cine dar oricum sunt convinsa ca este pentru un motiv foarte bun)? Sa faca un sant pe trotuar, un sant care evident sa intre si pe carosabil, implicit sa scoata noile si sclipitoarele borduri. Or fi ele inutile...dar daca tot le-au pus...Evident iar lipsa de locuri de parcare, iar haos, iar nervi! Imi inchipui ce o fi la gura locatarilor din zona! Si apoi...o luam de la capat! Alte borduri...alta distractie.
Iar amuzant este amenajarea spatiului verde de pe mijlocul strazii...Ce si-o zice primarul asta al nostru de l-a apucat harnicia acum? Cred ca ne subestimeaza inteligenta...si pe langa faptul ca eu personal nu sunt multumita de "prestatia" lui, ma mai simt si jignita si luata peste picior de atitudinea lui.
Mai incercam si altceva...alte borduri!

2 comentarii:

Simona spunea...

:)):)):))
daca nu stim ce sa facem, scoatem si punem borduri....cik e profitabil :))

Lorena spunea...

ma gandeam sa ii dam acum, pe ultima suta de metri, lui videanu, o idee de afaceri,sa ii dechidem o noua perspectiva mult mai profitabila. sa vb cu aia de la bechtel sa faca autostrada din borduri..asa poate reusim sa=i abatem atentia de la nevinovata noastra capitala si sa ne lase in durerea noastra. videanu, draga, imagineaza-ti numai: km intregi ($$$)si de-a latu' si de-a lungu' de BORDURI, facealea-si manusi!