vineri, 5 iunie 2009

O treaba bine facuta: Escapade Travel online!

Atunci cand vad ceva bine facut laud! Azi dau nota 10 pentru Escapade Travel si modul lor de comunicare online, atitudine si receptivitate!

Ca au site asta nu mai e o noutate. Ca si-au facut si blog, nici asta nu mai surprinde pe nimeni - ca vorba aia, e trendy sa ai si blog de companie. Diferenta o face ceea ce faci cu el! Ce imi place la ei fata de altii este ca valorifica acest "instrument de comunicare" numit blog. Imi place cum scriu, ce scriu, tonul si abordarea. Esta exact asa cum trebuie sa fie un blog de companie: simplu, natural, personal si apropiat de cititori.

Loc de perfectionare exista pentru toata lumea insa ei sunt deja pe drumul cel bun! Cel mai important este ca au o comunicare coerenta! Si asa cum spuneam de atatea ori - pacat ca sunt putini cei care asculta si inteleg - comunicarea coerenta este foarte importanta in business! Mai ales cand ai un business in servicii si se bazeaza destul de mult pe incredere!

Imi place ca dezvolta mereu chestii noi: pe langa clasicele oferte ale unei agentii de turism, au tot felul de concursuri ad-hoc. De exemplu acum au in deulare un concurs pentru el de-al 1100-lea vizitator pe blog! In schimbul print screen-ului si al statisticilor de vizite se acorda un discount de 5% la pachetele de vacanta...
Mai multe detalii se gasesc pe blogul lor!

Probabil veti mai citi despre ei aici...atata timp cat am ce lauda si da ca exemplu! Pentru ca azi ii dau exemplu de comunicare si atitudine fata de comunicare!

Tineti-o tot asa si astept cu interes noutatile voastre!

Un comentariu:

oana_larisa spunea...

Foarte interesanta abordarea lor, o sa ii urmaresc si eu iar cu putin noroc o sa fiu al 1100-lea. O reducere si orice ban in plus pentru concediu este bine venit.