duminică, 17 mai 2009

Viata mea intreaga sa fie o zi de mai (2) - In Piatra Craiului!

...o zi de mai in Piatra Craiului, cu vreme buna, vin, foc, stele muuuuulte, Peste la chitara si Musca la gratar! Si mai ales cu cei mai buni dintre cei mai buni prieteni ai mei alaturi! Asa am "petrecut" sambata si duminica in Garofita...unde (iar!) mi s-a pregatit o surpriza! Se pare ca de la an la an incepe petrecerea din ce in ce mai devreme...(la anu' propun sa o faceti prin octombrie...sigur va fi o surpriza! :)) )

Ideea a fost foarte buna, foarte bine gandita si pusa in aplicare! Am plecat sambata dimineata sa fac o surpriza si se pare ca eu am fost cea "surprinsa". Fapt pentru care le multumesc din suflet lui Alexz si Oanei care au "copt" toata aceasta iesire...si tuturor celor care au participat: Ionica, Mimishor, Musca, Janos (La multi ani inca o data cumnate!).... In special, Lorenei si lui Dragos (La Multi Ani Dragoshelule, pentru ca ai implinit "o varsta" nu demult...:) ) a caror prezenta acolo a reprezentat reala surpriza a week-endului! Multumesc prieteni!!! M-am simtit extraordinar..."cea mai Picanta"!!! Asa sa fie!

Am avut parte si de "o vadra de vin negru" si transmit astfel multe multe multumiri si catre Peste si Varverica care nu numai ca au fost acolo dar s-au si implicat activ! (foarte buna combinatia bezea cu ciocolata! Trebuie studiata in continuare!).

Francusa s-a dovedit la fel de savuroasa si la munte, la foc sub stele...nu numai pe malul marii...

Si pentru ca am inceput asa, petrecerea continua...7 zile si 7 nopti, pentru ca avem atatea si atatea motive! Si daca nu avem...gasim! :) Doar sa tin eu minte sa nu mai combin vinul alb cu cel rosu...

Diseara "expiram" daca se tine Supa de cuvant..."Cantam dansam param pam pam, ne veselim, de oboseala noi nu stim..."

Daca luna Mai e Florar...inseamna ca toti cei nascuti in mai sunt niste flori!!! :)

La sfarsitul lunii voi enumera tot buchetul! :)

2 comentarii:

varverica spunea...

La multi ani pentru vineri! Si multumim pentru invitatie! Din pacate nu am mai avut cum sa sun, pentru ca m-am trezit sa dau telefon exact cand nu mai aveam semnal (eram undeva prin Valea Cernei) :d

Ioana (Abe) spunea...

Multumesc frumos pentru urari! oricum voi ati avut un rol important in Garofita! :)