joi, 13 noiembrie 2008

Cine cu cine si care pe care!?

DA! Este primul post pe care il scriu live din trafic! Uite asa imi valorific si eu timpul pe care il consum in trafic!(un post genial aici - atentie! Limbaj explicit!) Ma intorc de la training...Alex conduce, suntem pe Podul Grant....si pe mine ma roade o nedumerire: tot mergand prin oras am avut o surpriza...electorala! Mai intai, am avut senzatia ca PD-L e cu "Noi". Parca asa am vazut! Acum...Surpriza...PSD-PC zice ca de fapt EI sunt cu NOI. Care EI cu care EI si care NOI cu care VOI??? Sunt total bulversata si turmentata! Cu MINE cine e de fapt???

Pentru ca din aceasta calareala politica eu inteleg ca de fapt cu mine nu e nimeni! Si fiecare din noi tot singur e de fapt! Fiecare pentru el!

Uite tocmai din cauza acestui circ...nu ma voi duce sa votez! Chiar daca as ramane in Bucuresti...ceea ce mi-e greu sa cred! Si daca votez nu voi vota cu nici unul din cuiburile de vipere obosite care se tiganesc ca ultimele javre hamesite si care ne cred atat de prosti incat sa inghitem iar si iar prostiile lor electorale cu iz de campanie la primarie! Data viitoare ar trebui sa-si angajeze oameni mai inteligenti sa lucreze la program si la mesaj...poate ma conving! Deocamdata nu imi provoaca decat sila!

Ramaneti voi cu voi cu ei cu oricine...NU cu mine!

3 comentarii:

Alexandru spunea...

Atitudine reactiva....
:)

Alexandru spunea...

Apropos de acest post, ma uitam azi prin oras pe bannere si vedeam pe banerele rosii zambind catre mine tot felul de candidati care aratau cu degetu si spuneau, citez:"TU inainte de toate". Apoi am vazut un alt banner, tot de culoare rosie pe care scria asa, citez:"Noi cu voi". Efectuand un silogism simplu SaP (propozitii categorice) NOI suntem inainte de toate. Pana la urma rezulta ceea ce scrii tu. Nimeni nu e cu mine. Noroca ca vine criza...

Ioana (Abe) spunea...

Noi suntem inainte de toate ...adica tot Ei sunt inainte de toate! :)