vineri, 28 noiembrie 2008

Caldurica de la capatul apartamentului!

Oricat mi-ar placea sa cred se pare ca nu am reusit sa trec de un nivel elementar al piramidei lui Maslow: nevoia de a ma projteja de frig. Trebuie sa marturisesc ca postul asta e in lucru de 2 zile. Si nu pentru ca nu as avea idei (ca de idei nu duc lipsa - ba mai mult se inghesuie cateodata atat de multe in capul meu ca se face ambuteiaj :) ) ci pentru ca nu am timp. Si bineinteles ca am gasit timpul necesar pentru a scrie pe blog tot in masina in drum spre Brasov. Din nou ma bucur de avantajele Vodafone Mobile Internet.

Ca sa vedeti ce inseamna reducerea cheltuielilor...sau, cum ar spune Nick, concurenta pe buget. Mi-am propus ca la finalul acestui an sa ma mai instruiesc si eu ca deh! omul cat traieste invata si mie imi place conceptul de dezvoltarea personala continua. Intentionam (si nu m-am razgandit) sa ma duc la un TOT sau sa imi pun termopane. Si uite asa Maslow gangureste fericit ca a avut iar dreptate...pentru ca am decis sa imi pun termopane.

Eu sunt o mai veche posesoare de centrala termica. Avantajele unei centrale termice sunt incontestabile si as mentiona prima oara faptul ca ai caldura si apa calda atunci cand ai chef! Cu toate astea saraca nu prea face fata avand in vedere ca geamurile mele nu prea tineau caldura in interior.

Si ca tot veni vorba de centrale termice...acum in noiembrie am aflat ca trebuie sa imi montez un detector automat de gaze pentru centrale termice. Credeti ca m-a informat cineva? Nuuu...abia daca am gasit informatii pe Internet.

Chiar nu inteleg de ce firmele care comercializeaza centrale termice sau ofera service nu s-au gandit sa informeze clientii despre aceasta lege. Ar fi un mod bun de a atrage si fideliza clientii. Un demers bun - mai ales ca multe dintre centralele termice sunt facute manual (cele mai multe in mediul rural) si genereaza o multime de accidente grave - insa prost comunicat.

Si daca tot am vorbit de centrale faceti o vizita si pe www.magazin-centrale.ro mai ales daca va intereseaza sa va achizitionati o centrala. Desi nu mai stiu care sunt conditiile de montare acum inclin sa crd ca sunt ceva mai dure decat in 2004 cand mi-am montat eu centrala termica.

Un comentariu:

Flymentor spunea...

Intadevar cand ti-ai montat centrala nu avei nevoie de acel miniaparat de detectat gaze, problema e alta: cand ai facut ulmima revizie tehnica? (daca ai fi facut-o omuleti ti-ar fi spus ca trebuie si miniaparatul minune).
P.S. - la cum sunt geamurile tale trmopan oricum nu poti sa produci vreun dezastru.