marți, 7 octombrie 2008

Fluidizare Trafic Drumul Taberei

Desi titlul pare utopic pentru cei care locuiesc in zona, iata ca Mircea a venit cu o idee si mi-a cerut ajutorul in promovarea ei. Si ma grabesc sa-i dau "o mana" de ajutor prin intermediul blogului pentru ca azi am facut o ora pana la pod la Grozavesti! De la 7 la 8 mai exact!

Iata despre ce e vorba:

Cautam oameni care nu mai vor sa stea blocati in trafic dimineata si seara la Razoare

Din punctul meu de vedere, bicicleta este solutia iesirii din Drumul Taberei. Pentru ca poti merge cu ea pe oriunde, inclusiv pe trotuar, evitand astfel partea carosabila unde pe bicicleta sau scuter poti fi grav accidentat.

Daca vrei sa-ti cumperi o bicicleta (simpla, electrica sau cu motor), daca ai una si n-o folosesti pentru ca nu ai pe unde merge, hai sa ne facem cai de acces dinspre si spre casele noastre din Drumul Taberei. Mai exact, hai sa lucram un pic la bordurile care ne obliga atunci cand mergem pe trotuar sa ne oprim la (aproape) fiecare traversare de strada. E foarte simplu ce-ti propun: ne strangem vreo 10 - 20 de oameni, cumparam ciment si nisip (aici poate ne da cineva si alte idei de materiale de constructie ieftine si usor de lucrat de ele) si construim mini-rampe peste toate bordurile din drumul nostru.

Accepti provocarea? Trimite-mi un email la mir971@gmail.com daca esti gata sa strangem bani si sa ne apucam de "imblanzit" bordurile noastre cele de toate zilele.

Ai si o alta idee (realizabila imediat si cu costuri foarte mici) pentru a face posibila deplasarea cu bicicleta pe trotuar in Drumul Taberei? Iti asteptam ideile pe aceeasi adresa de email.

Ori iti place sa stai blocat in trafic la Razoare?! :))

2 comentarii:

Inscriptie spunea...

Foarte tare ideea, desi nu stau in Drumul Taberei, va felicit pt initiativa.

Sebi spunea...

Nu cred ca bordurile ne impiedica sa mergem cu bicicleta, ci:comoditatea, tinuta obligatorie de la servici.
Nu cred ca sa merge prea comod in costum si cravata.