vineri, 7 decembrie 2007

Un pas...PICANT!

2007 se prefigura a fi un an bun. Credeam inca in perspectiva mea de marketer pentru servicii de consultanta in HR. Visam ca pot schimba ceva (de) acolo. Deci nimic nu anunta, la inceputul anului, ca undeva in aprilie mai se vor naste cateva idei ambitioase intr-o cafenea din “buricul” Bucurestiului. Asa au inceput primele idei “picante”. Atunci am realizat ca trebuie sa zbor singura daca vreau intr-adevar sa schimb ceva din perceptia oamenilor asupra marketingului!

Bineinteles, demersurile, ideile si incentivul au venit dinspre partea mai rationala a echipei, Nick. Si numele tot el l-a gasit! Si asa…din bere in bere, s-a nascut primul proiect din gama Picant – Start Promo!
A fost o prima exeperienta interesanta si care, zic eu, ne-a dat avant sa continuam cu mai mult entuziasm.

Acum la finalul anului…dupa 6 luni, imi dau seama ca pentru mine a fost cel mai important pas in cariera de pana acum! Un pas PICANT! Si din punct de vedere personal si profesional, pentru mine este o satisfactie importanta vis a vis de ceea ce credeam ca pot face si ceea ce pot face cu adevarat! Am capatat incredere in mine, mi sa acordat un mare capital de incredere si am aflat in sfarsit valoarea pe care o detin cunostintele si experienta mea! (E ambitios si incapatanat Nick ca a mai avut incredere in mine si rabdare dupa ce i-am mai dat flit de vre-o 2 ori J) ).

Mi-am asumat un risc…eram in pragul depresiei la un moment dat, inainte de a incepe efectiv munca sub umbrela Picant, pentru ca renuntam la o oarecare stabilitate pentru un viitor nesigur din punct de vedere financiar! Deocamdata am castigat! Nesiguranta ramane…dar satisfactia muncii proprii este infinit mai mare! Am invatat foarte mult…din punct de vedere practic. Din punctul meu de vedere, Picant a insemnat depasirea unor limite, dezvoltare personala si evolutie profesionala.

Asta incercam sa aducem prin traininguri si pentru voi clientii nostri. Ne dorim, si cred ca pana in prezent am reusit, sa cream un nou punct de vedere: acela al business-ului vazut prin prisma marketingului.

Si pentru 2008 avem planuri ambitioase si pline de entuziasm. Dezvoltare, imbunatatire, un nou sediu, noi parteneri si colegi. Insa cel mai “drag” plan al nostru este sa inspiram cat mai multa lume sa gandeasca “picant”. Adica original si independent!

Pana atunci ne asteapta un final de an, mai mult sau mai putin picant, in functie de fiecare. Este momentul in care tragem linie, adunam, socotim si ne luam angajamente sau ne facem planuri pentru anul ce vine.

Urmeaza o perioada frumoasa in care doresc tuturor sa uite de griji si sa petreaca alaturi de familie si prieteni. Pentru ca in final asta conteaza! Mai lasati munca si fiti alaturi de parinti, frati, surori, copii bunici, matusi etc. Macar in aceasta perioada!

Nu uitati sa faceti urari de bine,..cat mai “live”. Cat mai personale! Mai uitati de sms si email! Sunati si spuneti ce aveti de spus! Nu fac reclama la serviciile de telefonie mobila! Este doar mai placut asa!

Bucurati-va de spiritul sarbatorilor! Bucurati-va de familie in stilul nostru romanesc! Si cum nu exista masa savuroasa fara condimente … nu uitati de “picanterii” si ardei iuti!

Un comentariu:

Simona spunea...

o tot spun in ultima vreme!!! felicitari tot respectul si admiratia mea!:)