joi, 22 noiembrie 2007

Ce fac eu la munca!

In principiu, incerc sa castig bani! Nu e asta motivatia tuturor? Intrand mai in detaliu...fac ce imi place, cum imi place...aici ar urma si "cand imi place" dar nu e chiar asa! Si trainingurile astea pe care le tinem noi trebuie sa respecte un anumit program, sunt camapanii si strategii de comunicare pentru fiecare. Ce credeti ca e asa simplu?
Imi place la mine la munca! Si chiar cred ca fac o activitate care conteaza!!!
Acum sa va povestesc despre fiecare training in parte :) Am inceput aceasta activitate in ideea ca sunt foarte multi oameni care au de-a face cu marketingul sau comunicarea dar nu stiu exact "cu ce se mananca". Daca nu ei...atunci sefii lor! (si chiar sunt multi) :) Am creat 2 tipuri de traininguri: de baza si specializate! Cele de baza sunt gandite cat mai simplu, pe intelesul tuturor! Ideea nu este doar sa ii invatam pe participanti diverse notiuni, ci sa-i invatam sa gandeasca singuri folosind "ingredientele" sau "instrumentele" pe care noi le prezentam la training. Si de asta le-am spus traininguri si nu simplu, "cursuri"(asta este pentru carcotasii care ne contesat denumirea de "training")! Pentru ca nu am vrut sa fie cursuri si nici noi nu suntem profesori! Suntem profesionisti in domeniul nostru (marketing) care s-au lovit de-a lungul activitatii de diverse "hopuri" si am avut inteligenta, inspiratia si puterea sa le depasim cu succes! Vrem sa-i inspiram pe participanti din activitatea noastra...mai mult sau mai putin non-conformista si iesita din tipare!
Iata si produsele gandirii noastre "picante" (www.picant.ro):
Start Promo - Training de bazele comunicarii de marketing! Ce tehnici de comunicare sunt la indemana noastra dar cateodata nu le vedem? Cum se "gateste" o campanie de comunicare?
Sales Plus - Training de Vanzari. Care sunt notiunile elementare pe care orice agent de vanzari trebuie sa le cunoasca? Cum se discuta eficient cu un agent de vanzari? Care sunt cele mai eficiente tehnici de vanzari?
Event'or - Training pentru organizatori de evenimente de afaceri. Despre cate evenimente de afaceri, conferinte, targuri, workshop-uri, prelegeri, porti deschise, etc. nu auzim in ultima vreme? Pare a fi simplu! Oare? Ai luat in calcul toate aspectele organizarii unui eveniment? Event'or ofera un "insight" complet in culisele organizarii de evenimente de afaceri si te face sa realizezi ca sunt mult mai multe lucruri de luat in calcul...lucruri mici care pot transforma evenimentul intr-un dezastru!
Seria EfEX - Supreme Exhibiting, EfEx, Advanced Exhibiting Techniques, Expo Express - toate sunt menite sa aduca eficienta in participarea la targuri si expozitii!
Marketing Intro - Training de bazele Marketingului. A "face marketing" este o activitate foarte complexa! Care este rolul marketingului intr-o companie? Consumator de bani sau cheia succesului? E suficient sa faci publicitate ca sa zici ca faci marketing? E mult mai mult decat atat!
Brand Backstage - Training de Brand Management pentru IMM-uri. Sub deviza nu trebuie sa fii corporate pentru a detine un brand puternic! Dar oare toata lumea stie ce e un brand? Si care sunt etapele si perioada de creare a unui brand?
Byte Marketing - Training de Marketing pentru Software. Ca in orice alta industrie si in industria software marketingul este mai mult decat publicitate si promovare! Si are particularitatile lui!
Dream Marketing - Trainig de Marketing in Turism. Mai este o vacanta exotica un vis? Bine ar fi sa nu se transforme intr-un cosmar! Marketingul profesionist pentru agentiile de turism pate face diferenta intre succes si...doar vanzari de pachete turistice!
Si nu in ultimul rand Web Wizard - training de SEO si Usability. Este ca suna pompos? Ideea e foarte simpla - cum sa-ti optimizezi site-ul, adica sa-l faci sa apara cat mai la inceput in cautarile pe motoare de cautare! Daca vrei cea mai complex....hai la training!
...si va urma...In episodul urmator "Marketing pentru firmele de servicii"! Pentru ca de foarte multe ori este neglijat si neglijabil!
http://www.marketingforum.ro/Cursuri_Traininguri_Marketing_Vanzari.htm

Spor la treaba!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Poate sa imi spuna cineva sa imi descrire mai amanuntit in ce consta marketingul,managementul,economie informatca...nu prea stie nimeni sa imi spuna si nici pe internet nu prea am gasit nimic...astept raspunsuri! Multumesc!

Unknown spunea...

Poate sa imi spuna cineva sa imi descrire mai amanuntit in ce consta marketingul,managementul,economie informatca...nu prea stie nimeni sa imi spuna si nici pe internet nu prea am gasit nimic...astept raspunsuri! Multumesc!