marți, 17 iunie 2008

Ultima seara folk Expirat-a! (pe sezonul asta)

Voi schimba tonul negativ al ultimului post in ceva pozitiv, de lauda. Pentru ca mai avem si noi oameni cu care sa ne laudam si pe care sa ii apreciem.
Este un subiect despre care tot incerc sa scriu inca de prin noiembrie. Desi a trecut atata timp, nu s-a schimbat nimic. De fapt...de aproape un an jumate de cand am inceput sa frecventez Serile Folk cu Supa si invitatii sai din Club Expirat, in fiecare luni din noiembrie pana in iunie, nu s-a schimbat nimic: oamenii sunt aceiasi (poate cu ceva "experienta" in plus de la an la an...cu ceva schimbari de aspect, gabarit sau stare civila)- toti se cunosc, atmosfera e aceeasi, mereu incendiara, cu voci mai mult sau mai putin talentate care canta in cor, pe atmosfera intretinuta de neobositul Mihai Cobzaru (mai cunoscut sub "brandul" Supa). Serile astea tocmai au terminat al 4-lea an de existenta! Si parerea mea este ca e pacat sa se termine aici, desi amfitrionul zice in fiecare an, la incheiere, ca este "ultima oara...si la toamna nu le mai reia!". Parerea mea: Supa! Nu o sa te lase fanii! :)
Aseara a fost ultima seara din acest an! Inutil sa spun ca a fost poate una din cele mai reusite (dupa aniversarea lui Supa din aprilie)- atmosfera, cantat pana in zori (si noi am plecat pe la 3 sinu se terminase), rasete, glume, toata lumea s-a simtit excelent! Ceea ce ma surprinde in mod placut si ma impresioneaza de fiecare data este fenomenalul talent pe care il are Supa de a se inconjura de prieteni! Si cand spun prieteni ma refer la prieteni adevarati si valorosi. Care stiu sa ii fie alaturi, sa il aprecieze si sa il sustina in cele mai importante momente! Mai mult, il admir pentru modul cum stie sa intretina si sa alimenteze o relatie de prietenie. Cu toate astea, ceea ce incerc eu sa spun este insignifiant fata de o mult mai buna caracterizare si descriere. Eu nu am avut ocazia sa il cunosc decat de un an. Dar m-a impresionat si continua sa ma impresioneze prin caracter si fel de a fi.
Sunt convinsa ca nimeni nu se va plictisi vreodata de serile folk ale lui Supa. Si sunt convinsa ca oriunde si oricand va reusi sa adune mereu un club plin...chiar daca sunt toti numai prietenii lui!
Ca sa nu o mai lungesc: Tine-o tot asa Mihai (Supa)!

Nu sunt cele mai reprezentative dar:
Mai vechi






2 comentarii:

biancaconstruct spunea...

buna !!! stii cumva dc se mai canta in expirat lunea???
din cate am auzit de la un prieten nu se va mai canta de nici un fel in expirat folk cu Supa, asa este?? :(((

Ioana (Abe) spunea...

Nu stiu sa iti spun foarte exact! Intr-adevar Supa nu mai organizeaza serile din Expirat! Se poate ca din februarie sa isi mai faca aparitia din cand in cand...dar deocamdata nu stiu nimic sigur! Si eu sper sa il mai vedem pe scena!